Nougat

Navn: Nougat (Special Dogs Tema Dream)
Alder: 3 år.
Opdrætter: SpecialDogs.

Nougat brun labrador retriever, vi fik hende da hun var 8 uger gammel. Nougat er en dejlig familiehund, som altid er klar på at lege med børn, og barnelige sjæle. Hun elsker at spille bold og samtidig er hun den største putte-hund, der findes. En madras sammen med sine mennesker foran brændeovnen er bare det bedste.

Der går ikke 5 sekunder fra man har lagt sig ned på gulvet før Nougat ligger lige ved siden af – så dejligt hyggeligt.

Nougat lystre både små og store, og venter trofast på at få et værsgo før hun spiser – også selvom vi venter flere minutter.


Comments

Nougat — 4 kommentarer


 1. Hej, Har i noget kendskab til faren – temperemant størrelse etc. Vi søger efter en ny brun lab, men ikke alt for stor og en tæve. Vi har et lille barnebarn så det er også vigtigt om forældrene virker rolige. Vi har skov så en brun lab kan godt få brændt noget energi af. Men den sidste som var en han var meget energisk… De ser søde ud. Hvordan var Nougat temperement mæssigt


 2. Tak for din kommentar. Vi har lige oploadet nogle billeder af faren, Victor.

  Nougats opdrætter, har gået efter at holde deres hunde lave. Og vi er rigtigt glad for at Nougat ikke er særlig høj, således at hendes hale ikke fare ind over sofabordet. Derfor har vi også gået efter en far som ikke er stor. Vi har stadigt tæver tilbage.

  Begge forældre er rigtigt søde hunde med et rolig temperament, nougat (Moren) er en rigtigt putte hund, som godt kan li at ligge på gulvet op af sine mennesker om det så er børn eller voksene er ligemeget. Vi har haft mange spædbørn på besøg hvor Nougat er rigtigt god til at lade dem ligge på gulvet og gå uden om deres legetøj. Victor (Faren) er ligeledes en familie hund som er vant til børn, da de har 2 børn.

  Her i tiden få vi tit naboens børn på besøg, (fra 1 og op efter), samt div. venner med børn så de er hvalpene er vant til at børn og de sidder og lege med dem :).

  Men kom endelig forbi og se dem, gerne med jeres børnebørn, hundene har bedst af at lære så mange mennesker/dufte at kende.


 3. Hej
  Vi er et par som søger en dejlig rolig labrador tæve. Vi bor i nordsjælland, lige op ad skov og sø, vi har ingen børn, så hvalpen vil få al vores opmærksomhed og den træning der mulighed for.
  Har I nogle tæver tilbage?
  Vores eneste problem er, at vi ikke har mulighed for at komme forbi jævnligt for at følge hvalpen, men jeg må sige i har en rigtig god hjemmeside, med mulighed for at følge med.


  • Hej

   jeg Tina og Hans, det lyder jo rigtigt godt, det vil den komme hvalp/hund komme til at elske.m Vi har stadigt en tæve tilbage, så sig endelig til hvis i har nogen spørgsmål eller ønsker at reservere en hvalp. Jeg har også svaret på mail.

   Mvh Kenneth Dalbjerg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *