Hvalpeportrætter

Valgte:

Sort han: Jeg er en flot han, som både kan lide at lege og putte. Jeg skal ud og være jagt og familie hund i hos Hans Jørgen og Lone i Greenaa.

Sølv han: Jeg kan godt lide at gøre opmærksom på mig selv, og sidder tit op midt i hvalpegården og giver et lille bjæf. Jeg skal være familie hund hos Dorte og familien i Hals, hvor jeg glæder mig til at skulle sove sammen med dem.


Blå han: Jeg er en fin lille han, som er meget aktiv og fuld af krudt og narrestreger. Jeg skal være jæger og bo hos Jonas Gadgaard i Esbjerg.

 

Brun han: Jeg er en fin brun han, som elsker at putte. Jeg skal hedde Messi og bo hos Tenna Aagaard og familie i Brædstrup.

 

Grøn han: Jeg elsker at hoppe ovenpå mine søskende for jeg er en rigtig vågen drillepind. Jeg skal være konkurrecehund hos Mona Sørensen.

 

Guld tæve: Jeg er en glad puttehund som også er ret vågen. Jeg skal bo hos familien Mikkelsen.

 

Lyserød tæve: Jeg er bare så nuttet og jeg elsker at putte ovenpå mine søskende og jeg kan også godt lide at lege. Jeg skal være putte-nusse hund hos familien Stück i Grauballe.

 

Orange tæve: Jeg er en lille petit tæve – den mindste i kullet. Jeg er lille og vågen. Jeg skal være jagtdronning og bo hos Helle og Lars Madsen i Kellerup.

 

Rød han: Jeg er en stor flot han, som elsker mad. Og når jeg så er færdig med at spise, så sover jeg tæt på madskålen. Jeg skal bo hos Sysser Mau og Niels Anton Sørensen i Herskind.

 

 


Comments

Hvalpeportrætter — 1 kommentar

  1. Pingback: Brune Labrador hvalpe | Nougats hvalpe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *