Hundehvalpe til salg

Vi har ikke flere hvalpe til salg.

Hvalpene er salgsklar d. 7/6-2012, hvor de er klar til at møde nye udfordringer rundt omkring i Danmark.

Vi bor kun en halv time fra Viborg, Århus, Silkeborg, Skandeborg, og Randers. Derudover arbejde Kenneth på Sjælland, en gang i mellem og kan sagtens tage en hvalp med over til København, nordsjælland, så de kommende hundeforældre slipper for den lange køretur.

Hvalpene vokser op med andre hunde (besøg), katte og børnebesøg.


Comments

Hundehvalpe til salg — 17 kommentarer


 1. Det er nogle meget fine hvalpe, I har. Er det Formel 1 hunde eller den gamle model?
  Hvor mange tæver har I tilbage?

  Venlig hilsen
  Jette Filtenborg


 2. Hej Jette

  De er almindelig model :).
  Dog er moren/tæven ikke særligt høj. Og tit har vi fået spørgsmålet hun er da en formel 1 hund. Vi har også forsøgt at finde en han, som ikke er særlig stor. Da vi godt kan li at vores hund, ikke er så højt at hendes hale farer ind over sofabordet.

  Jeg har også lige svaret dig på mail.

  Mvh Kenneth Dalbjerg


 3. Hej.
  Jeg er på jagt efter en ny hund, som jeg kan bruge til træning og konkurrence, da min brune lab er blevet 10år og trænger til en afløser. Jeg er meget interesseret i at købe en han. Jeg håber at høre fra Jer. Jeg har også sendt en besked fra dba.
  Med venlig hilsen
  Mona Sørensen


  • Hej Mona

   Det lyder som om, at du kommer til at passe rigtig godt på en af vores små hanner, så vi vil meget gerne sælge dig en af vores lækre hvalpe.

   Skal vi lægge en reservation til dig?

   Mvh. Kenneth og Heidi


 4. Hej
  Vi har for et par måneder siden mistet vores dejlige beagle hun blev 14 1/2 år. Nu søger vi en brun labrador da vi mener den er mere lydig og nemmere at opdrage. Beagle er en meget dejlig hund men den er også sin egen. Vi vil gerne høre om i har en tæve tilbage. Vi er 3 voksne som vil forkæle den, opdrage og gå lange ture med den. Vi bor tæt på Rold skov så vi har mange muligheder både i skoven og i hundeskoven. Vi har også en stor have som den vil kunne lege i.


  • Hej Mette

   Moren elsker skoven, så en af hendes små lækre hvalpe vil helt sikkert have det som blommen i et æg hos jer. Vi har to tæver tilbage, og I er velkomne til at kigge forbi og se dem.

   Mvh. Kenneth og Heidi


 5. Hej Heidi og Kenneth
  Vi er et ungt par som er på udkig efter en lille guldklump.
  Vi er meget interesseret i en tæve så ville høre om i har flere af dem til salg?
  De ser skønne ud 🙂
  Er der lavet HD-tjek på forældrene?
  Mvh. Marianne og Michael


  • Hej
   Desværre så har vi kun en lille fræk han tilbage.
   Der er ikke lavet hd tjek på forældrene. Hanen er 8 år. Tæven er med stamtale hendes forældre er blevet hd tjekket.

   Mvh Kenneth Dalbjerg


 6. Hej med jer
  Vi er en familie som lurer lidt efter en labrador han. Vi har en petit basset lige nu, men han er så rolig at han også er lidt kedelig og vi vil gerne have en hund man kan træne og lege mere med. Vores petit skal over til vores farmor når vi finder en ny hund. Hun kan godt bruge selskabet og tempoet passer fint til vores petit.
  Jeg vil blot høre om alle hannerne er forudbestilt, så der slet ikke er mulighed for at vælge type?? Vi vil nemlig gerne have en dejlig bredhovedet han som gider at træne, lege og ligge tæt under dynen med vores 10 årige søn. En som kan være beste ven resten af livet og som har så roligt et gemyt så han kan være med på kontoret.
  Vores datter har læseferie fra gymnasium lige nu og det ville passe fint med indkøring af hvalp i nye omgivelser :O)
  Vi har tidligere haft schæfer og har selv avlet petiter, men vil gerne have en hund man kan træne uden at den bliver for stor… og der er noget særligt over de brune labradorer!
  mvh
  Dorthe og familie


  • Hej Dorthe og familie

   Vi har en enkelt han tilbage, men det temperament, som han viser ind til videre, lever i høj grad op til det, som I efterspørger. I er velkomne til at se ham og moren, hvis I har lyst til det.

   Mvh.
   Heidi


 7. Hejsa
  Har I et nyt billede af den han I har tilbage, så man kan se hvordan han ser ud nu?
  Mange hilsner
  Annette


 8. Hej: Kenneth og co.:

  Jeg sidder og nyder indlæg med jeres skønne hvalpe, samt den måde, I besvarer diverse spørgsmål.
  I lyder, som nogle kennelejere, jeg rigtig godt kunne tænke mig at købe en pragtfuld labrador fra. Jeg er tidligere labrador-ejer, og vores Hubert Humphrey har efterladt stor varme i vore hjerter. Jeg har en nu kun Victor Hugo, blanding af Hovawart, labrador og australsk hyrdehund, som til forveksling ligner en flatcoated retriever.VIctor har haft mange dejlige år sm. m. Humphrey, som i øvrigt var en “dykkerhund”. Da jeg bor i Korsør og altid har elsket at have “vandhunde”, vil jeg meget meget gerne påny eje en labrador, som med sit dejlige blide sind forhåbentlig kan nå at få en god tid sm. m. Vixtor, som nu er 11 år. Jeg skal imidlertid et smut til Nørrebro i perioden marts -maj, hvor min hjemmeboende søn på 20 år vil passe Victor, men naturligvis ikke skal stå med en lille hundehvalp osse. Jeg er derfor meget interesseret i at forspørge om muligheden for dels at reserve en han-hvalp, samt naturligvis høre jeres pris. Jeg forestiller mig så at blive den lykkelige hvalpeejer i sommeren 2013, hvor jeg kan tage ferie til at lære den lille ny op sm. m. Vicor og min søn, Mads.
  Jeg ser frem til at høre fra jer!
  Venligst
  Bente Holmegaard


  • Hej Bente

   Tak for din kommentar.

   Vi har desværre besluttet at vi ikke vil havde flere hvalpe på vores hunhund Nougat. Dette vil vi ikke fordi hun blev nødt til at føde med kejsersnit, og det er ikke noget vi vil udsætte hende for igen.
   Så jeg må desværre skuffe dig og sige du ikke kan komme til at købe en hund af os.

   Mvh Nougat, Heidi og Kenneth.


 9. Hej.
  Vi er en familie på 4 som rigtig godt kunne tænke os en brun labrador. Har i flere tilbage?


  • Hej

   Vi har desværre besluttet at vi ikke vil havde flere hvalpe på vores hunhund Nougat. Dette vil vi ikke fordi hun blev nødt til at føde med kejsersnit, og det er ikke noget vi vil udsætte hende for igen.
   Så jeg må desværre skuffe dig og sige du ikke kan komme til at købe en hund af os.

   Held og lykke med at finde en hvalp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *